Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009

Μέγκαν Φοξ: Αίμα και καυτά λεσβιακά φιλιά

Μέγκαν Φοξ: Αίμα και καυτά λεσβιακά φιλιά

Σε ένα ρόλο διαφορετικό από αυτούς που την είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα το κοινό της επιστρέφει η Μέγκαν Φοξ. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσε σε ταινίες για εφήβους, δεν διστάζει να δείξει ότι μεγάλωσε πια αφού στην τελευταία της ταινία, με τίτλο «Jennifer’s Body», πειραματίζεται σεξουαλικά με τη συμπρωταγωνίστριά της Αμάντα Σέιφριντ.
Η 23χρονη σταρ επιδίδεται σε καυτά λεσβιακά φιλιά με τη συμπρωταγωνίστριά της. Πρόκειται για σκηνές που αναμένεται να αφήσουν το αντρικό κοινό με κομμένη την ανάσα. «Μισώ να γυρίζω κλασικές σκηνές σε σχολεία και σε γραφεία. Μισώ και τις σκηνές σε εμπορικά κέντρα…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Αν θα μπορούσα να γυρίζω συναρπαστικές ταινίες όπως αυτή και να είμαι καλυμμένη με αίμα και εμετό για όλη μου τη ζωή, τότε θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Φοξ για τον τελευταίο ρόλο της.
Στην ταινία «Jennifer’s Body» η 23χρονη ηθοποιός υποδύεται μια παθιασμένη μαζορέτα η οποία έχει ξαφνική δίψα για το ανθρώπινο αίμα και αρχίζει να σκοτώνει τους άντρες συμμαθητές της. Η Σέιφριντ, η οποία υποδύεται μια φίλη της, προσπαθεί να τη σταματήσει προτού φτάσει στο σημείο να σκοτώσει και τον δικό της σύντροφο. Ανάμεσά τους, όμως, γεννιέται ένα φλογερό πάθος.
«Αποπλανώ και τρώω τους πάντες. Τους φιλάω σχεδόν όλους, άντρες και γυναίκες. Το κοινό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο για ερωτικές σκηνές» είπε η Φοξ, η οποία χρειάστηκε να χάσει οχτώ κιλά για τις ανάγκες του ρόλου της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Ντιάμπλο Κόντι, η οποία βραβεύτηκε το 2007 με Οσκαρ για το σενάριο της ταινίας «Juno».

από: www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: